Bel mij terug
Mail ons

Over ons

Klussief is een jong, kleinschalig bedrijf, gerund door Harry Budel. Klussief bestaat sinds 2010. We werken vanuit een Loods/werkplaats in Breedeweg in Groesbeek.

Klussief heeft een vast team medewerkers die breed inzetbaar zijn. Daarnaast huren we zzp’ers in voor werkzaamheden die we zelf niet in huis hebben, zoals bijvoorbeeld een stukadoor. Door deze manier van werken kunnen we totale projecten uitvoeren.

Voor een woningbouwcorporatie renoveren we uitgewoonde huurwoningen tot moderne, gerestylde woningen, die direct de verkoop in kunnen. Naast het doorbreken van muren, vernieuwen van leidingen en aanleggen van een compleet nieuwe badkamer, hoort hierbij ook het zemen van de ramen en opschonen van de tuin. Luisteren naar de klant: hoe kunnen we het werk zo aanpakken dat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Al vele malen hebben we een verbouwing gedaan, terwijl de klant op vakantie ging. Bij thuiskomstwas de klus geklaard en het huis schoon. Alles op basis van vertrouwen. Dit levert zeer tevreden klanten op.

De administratieve Klussief-poot wordt gerund door Harry’s partner Marije Leenders. Zij heeft jaren les gegeven aan een secretaresse opleiding, heeft vele gemeenteraadsvergaderingen genotuleerd, congressen georganiseerd en heeft ruime ervaring met alle kantoorwerkzaamheden. Marije zoekt graag met u naar een passende oplossing voor uw administratieve werkzaamheden; incidenteel of op reguliere basis.

Meer informatie?

 

U kunt ons bereiken via:
024 - 675 48 11
info@klussief.nl